понедельник, 24 апреля 2017 г.

До захисту Вітчизни готові

У Конституції України визначено, що захист суверенітету і територіальної цілісності України є найважливішими функціями держави, справою всього українського народу. З метою підготовки молоді до виконання конституційного обов’язку  у загальноосвітніх навчальних закладах викладається  предмет «Захист Вітчизни». Предмет викладається протягом  трьох періодів – у 10 і 11 класах та під час навчально-польових зборів.  
З метою практичної підготовки до захисту Вітчизни та удосконалення життєво необхідних знань, умінь і навичок  відділом освіти, молоді та спорту Вільнянської райдержадміністрації та Вільнянським районним військовим комісаріатом проведено 3-х денні навчально-польові збори.

У ході навчально-польових зборів  на базі навчальних закладів викладачами предмету  проведено заняття з тактичної, психологічної та фізичної підготовки, військової топографії. Проведення заняття з вогневої підготовки  на  базі бригадного полігону  «Близнюки»  військової частини пп В 0105 організовано офіцером відділення комплектування Вільнянського районного військового комісаріату Верещагою Іваном Миколайовичем.
За підсумками проведення навчально-польових зборів виставлено оцінки, на підставі яких та з урахуванням поточних та тематичних оцінок, буде здійснено підсумкове оцінювання.



Комментариев нет:

Отправить комментарий