среда, 20 мая 2015 г.

До захисту Вітчизни готові

Конституція України визначає захист Вітчизни обов’язком громадян України. З метою підготовки молоді до виконання конституційного обов’язку  у загальноосвітніх навчальних закладах викладається  предмет «Захист Вітчизни». Предмет викладається протягом  трьох періодів – у 10 і 11 класах та під час навчально-польових зборів.  
       Саме тому в останньому періоді навчання відділом освіти, молоді та спорту Вільнянської райдержадміністрації та Вільнянсько-Новомиколаївським об’єднаним районним військовим комісаріатом організовано 3-х денні навчально-польові збори.

   У ході навчально-польових зборів  на базі навчальних закладів викладачами предмету  проведено заняття з тактичної підготовки, військової топографії та прикладної фізичної підготовки. Проведення заняття з вогневої підготовки на базі полігону навчального центру «Близнюки» організовано старшим офіцером відділення комплектування Вільнянсько-Новомиколаївського об’єднаного районного військового комісаріату Негреєм Володимиром Володимировичем.

       Отже, програма проведення навчально-польових зборів виконана повністю, можна виставляти оцінки, адже  оцінки за навчально-польові збори мають  вирішальне значення при виставленні cеместрової.

Комментариев нет:

Отправить комментарий